Início » Gåtor » Hjärnkoll: kan du lösa denna utmaning på 35 sekunder? Testa din IQ nu! Flytta bara 1 pinne!

Hjärnkoll: kan du lösa denna utmaning på 35 sekunder? Testa din IQ nu! Flytta bara 1 pinne!

Är du redo för en spännande hjärngympa? Testa din IQ nu! Det är dags att sätta din problemlösningsförmåga på prov. Har du vad som krävs för att lösa detta pussel på under 35 sekunder? Spelet är igång!

Conteúdo

Är du ett fan av pussel och hjärngympa ? Tycker du om att utmana ditt sin ne på fritiden ? Om ja, då har du kommit till rätt ställe.

Vi har en utmaning för dig idag, en som kommer att testa din IQ och din förmåga att tänka snabbt . Och det bästa av allt? Den kräver bara en t ändsticka och 35 sekunder av din tid!

Utmaningen att förflytta sig med 1 tändsticka

Här är uppgiften : det finns en tändsticksekvation som är felaktig. Ditt jobb är att flytta bara en tändsticka och få ekvationen att stämma. Låter det enkelt?

Då ska vi se. Kom ihåg att du bara har 35 sekunder på dig att lösa den . Ingen press , eller hur? Den felaktiga ekvationen är: 8+3-4=0 . Ja, du läste rätt . Det är ekvationen , och den är uppenbarligen fel .

Läs också  Klarar du denna 15 sekunder långa utmaning? Flytta bara en tändsticka för att lösa pusslet!

Nu är din uppgift att flytta bara en tändsticka och göra den korrekt . Och kom ihåg att tiden tickar!

© Skribenten

Tror du att du har det?

Nu har du förmodligen flyttat runt tändstickorna några gånger i huvudet . Du har provat olika kombinationer och kanske, bara kanske, har du hittat lösningen .

Men kom ihåg att du bara får flytta en t ändsticka. Kan du göra det på 35 sekunder ?

Lösningen

Okej, tiden är ute! Nu ska vi se om du har löst det rätt . Den korrekta ekvationen är: 9+3-4=8 . Om du flyttade tändstickan från åttan till nio , grattis !

Du har klarat utmaningen . Det här var definitivt ingen lätt uppgift , men om du löste den har du visat att du är en riktig mästare hjärngympa .

Läs också  Visuell hjärngympa: hitta det nummer som bara visas en gång på mindre än 20 sekunder! Sätt dina ögon på prov!
(c) Skribenten

Lyckades du lösa utmaningen ? Eller fick den dig att klia dig i huvudet ? Hur som helst vill vi gärna höra om din upplevelse . Kom ihåg att pussel som dessa är ett bra sätt att hålla hjärnan skarp och aktiv.

Glöm inte att dela denna hjärngympa på dina sociala medieplattformar och utmana dina vänner och familj att slå din tid. Lycka till med pusslandet!

Massimo Sahin
Skriven av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har vært nettredaktør i mange år og er en mester i alle nettkoder. Han gir deg sine oppdagelser, sine favoritter og til og med små informasjonsbiter. Så hold øynene åpne og følg ham!