Início » Nyheter » Tysta chattet: Hur man stänger av WhatsApp-gruppaviseringar

Tysta chattet: Hur man stänger av WhatsApp-gruppaviseringar

Conteúdo

Är du trött på oupphörliga meddelanden från det WhatsApp gruppchatt piper på din smartphone varannan sekund? Tja, vi har dig täckt!

I en tid av digital kommunikation är det viktigt att ta kontroll över dina digitala utrymmen och se till att du inte överväldigas av en uppsjö av meddelanden.

Den här praktiska guiden är utformad för att hjälpa dig att återta kontrollen genom att lära dig hur du tystar aviseringar från specifika WhatsApp-grupper.

Oavsett om du försöker koncentrera dig på jobbet, njuta av en lugn kväll eller undvika spoilers för överraskningsfester, kommer vår steg-för-steg-process att göra det möjligt för dig att stänga av dessa irriterande gruppmeddelanden och njuta av välförtjänt lugn och ro.

Allt handlar om att hitta den rätta balansen mellan att hålla kontakten och behålla ditt förstånd.

Läs också  5 speländrande fördelar med en morgonrutin!

Så, utan vidare, låt oss dyka in gruppinställningar och utforska hur man effektivt tysta aviseringar och stäng av visuella meddelanden på WhatsApp!

Kom ihåg att du alltid kan ändra dessa inställningar om du ändrar dig senare. Låt oss börja!

Startar processen

Börja med att låsa upp din smartphone och öppna WhatsApp Ansökan. Detta är det första steget för att få kontroll över dina gruppmeddelanden.

Att hitta rätt grupp

När du är i applikationen, navigera till Chattar flik. Detta finns vanligtvis längst ner på skärmen. Härifrån kan du bläddra igenom dina chattar för att hitta den specifika gruppchatt som har stört dig med för många aviseringar.

Åtkomst till gruppinställningar

När du har hittat gruppen trycker du på den för att öppna gruppchatten. Här ser du gruppnamnet högst upp på skärmen. Tryck på gruppnamnet för att öppna gruppinformation sida. Det är här du hittar inställningarna för dina gruppmeddelanden.

Läs också  Amerikas topp 5 mest uppskattade traditionella recept du måste prova!

Stänga av aviseringar

Scrolla sedan ner och tryck på Stäng av aviseringar alternativ. En popup kommer att visas som frågar efter hur länge aviseringarna ska stängas av. Du kan välja ’8 timmar’, ’1 vecka’, eller’Alltid’ enligt dina önskemål.

Till exempel, om din grupp planerar en överraskningsfest och du inte vill ha några spoilers, kan du välja alternativet ”1 vecka”.

Ytterligare inställningar

Det finns också ett alternativ att stänga av de visuella aviseringarna genom att avmarkeraVisa notifikationer’ låda. Det betyder att även om du har stängt av ljudet för gruppen kommer du inte ens att se några aviseringar som dyker upp på din skärm.

Tryck på OK för att spara dessa inställningar.

Njuter av din frid

Från och med nu kommer du inte att få några meddelanden från just den här WhatsApp-gruppen. Du kan njuta av din lugn och ro, utan några distraktioner.

Läs också  Avkoda tvätthemligheter: Hur ofta ska du egentligen tvätta dina kläder?

Kom ihåg att du alltid kan ändra dessa inställningar om du ändrar dig senare.

Hjälpte den här artikeln dig att få kontroll över dina WhatsApp-gruppaviseringar? Om så är fallet, vänligen dela det på dina sociala nätverk för att hjälpa andra som kanske kämpar med samma problem. Vi vill gärna höra din feedback!

Ingvild Olsen
Skriven av : Ingvild Olsen